Ditt personvern er vårt ansvar. Vi bruker dine personlige data for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen.

DET VI SAMLER INN

Enhetsinformasjon

  • Eksempler på innsamlet enhetsinformasjon : Versjon av nettleser, IP -adresse, tidssone, informasjon om informasjonskapsler (mer informasjon på https://www.shopify.com/legal/cookies), hvilke nettsteder eller produkter du ser, søkeord og hvordan du samhandler med nettstedet.
  • Formål med innsamling : Å laste inn nettstedet nøyaktig for deg, og å utføre analyser av nettstedbruken for å optimalisere nettstedet vårt.
  • Innsamlingskilde : Samles automatisk når du åpner nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler, loggfiler, web-kontaktpunkter, tagger eller piksler
  • Deling av data for forretningsformål : Delt med vår databehandler Shopify.

 Bestillingsinformasjon

  • Eksempler på personlig informasjon samlet inn : Navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, nødvendig betalingsinformasjon (korttype, e -postadresse, telefonnummer).
  • Formål med innsamling : Å levere produkter eller tjenester til deg for å oppfylle kontrakten vår, å behandle betalingsinformasjonen din, sørge for forsendelse av varer og sende deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser, kommunisere med deg, skjerme våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel, og (etter din samtykke) sende deg informasjon eller annonsering knyttet til våre produkter eller tjenester.
  • Innsamlingskilde : Hentet fra deg.
  • Deling av data for forretningsformål : Delt med vår databehandler Shopify.

DET VI DELER

Vi deler din personlige informasjon med våre tjenesteleverandører for å hjelpe oss å tilby våre tjenester og oppfylle våre kontrakter med deg, som beskrevet ovenfor. For eksempel:

Vi bruker Shopify til å drive nettbutikken vår. Du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi kan dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar.

SELGER NORDIATEK AS INFORMASJON ?

NEI! Vi selger ALDRI personlig informasjon og vil ALDRI gjøre det.

MÅTEN VI BRUKER INFORMASJON PÅ

Vi bruker informasjonen du gir om deg selv når du legger inn en bestilling for å fullføre den. Vi deler ikke denne informasjonen med eksterne parter, bortsett fra i den grad det er nødvendig for å fullføre denne bestillingen.

Vi bruker informasjonen du gir om noen andre når du bestiller bare for å sende produktet og bekrefte levering. Vi deler ikke denne informasjonen med eksterne parter, bortsett fra i den grad det er nødvendig for å fullføre denne bestillingen.

Du kan registrere deg på nettstedet vårt hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev eller andre informasjon om våre produkter og tjenester. Informasjon du sender inn på nettstedet vårt vil ikke bli brukt til dette formålet med mindre du fyller ut registreringsskjemaet.

Til slutt bruker eller deler vi aldri den personlig identifiserbare informasjonen som er gitt oss på nettet på måter som ikke er relatert til de som er beskrevet ovenfor.

VÅR FORPLIKTELSE TIL DATASIKKERHET

For å forhindre uautorisert tilgang, opprettholde datanøyaktighet og sikre riktig bruk av informasjon, har vi innført passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å ivareta og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

HVORDAN DU KAN FÅ TILGANG TIL ELLER REDIGERE INFORMASJONEN DIN

Dersom du har registrert en brukerkonto, kan du få tilgang til all din personlig identifiserbare informasjon som vi samler inn online og vedlikeholder ved å logge deg på og redigere kontoinformasjonen din. Vi bruker denne fremgangsmåten for å bedre beskytte informasjonen din.

Du kan rette fakta-feil i din personlig identifiserbare informasjon ved å sende oss en tilsvarende forespørsel. For å beskytte personvernet og sikkerheten din, vil vi også ta nødvendige skritt for å bekrefte identiteten din før vi gir tilgang eller foretar korreksjoner.

OPPDATERINGER

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

KONTAKT

Hvis du har andre spørsmål eller bekymringer angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.

Sist oppdatert : 2022/02/08

Mer informasjon : https://www.shopify.com/legal/privacy