SAMEDIA er et europeisk selskap og driver for tiden 3 fabrikker i Tyskland,

Om oss

Frankrike og Belgia, og er nå rangert som den største europeiske produsenten av diamantverktøy. Vi er oppfinneren av EFT-smi-teknologien og eier av det verdensomspennende patentet Shoxx®. Takket være denne unike high-end produksjonsteknologien er produktene våre FASTER – STRONGER – SAFER (raskere, sterkere og sikrere i bruk) enn tradisjonell produserte diamantverktøy.

SAMEDIA Diamond Tools, valg av fagfolk over hele verden, er nå tilgjengelig i hele Norge via NorDiaTek AS.

KVALITET, SIKKERHET OG BÆREKRAFT

Alle våre produkter er i samsvar med standarden i EN 13236 og SAMEDIA er medlem av oSa (Organisation for the Safety of Abrasives) for å sikre trygge arbeidsforhold. Videre overholder SAMEDIA de strengeste miljøstandardene som er definert i ISO 14001. Ikke minst er SAMEDIA et stiftelsesmedlem i SEAM (Sustainable European Abrasive Manufacturers), et sertifisert program for bærekraftige europeiske slipemiddelprodusenter.

4 KVALITETSTRINN

Våre produkter er delt inn i 4 kategorier:

  • SHOXX: "HighEnd"-verktøy for intensiv bruk med maksimal allsidighet, skjærehastighet    og levetid. UNIKT PÅ MARKEDET
  • MASTER: Premium kvalitet for høye krav.
  • TECHNIC: Profesjonelle verktøy med godt forhold mellom pris og ytelse.
  • SOLID: Diamantverktøy av standard-kvalitet.

FASTER – STRONGER – SAFER

Takket være EFT-smi-teknologien en dyp og porefri sveising av SHOXX®-segmentene på bladene våre (patentert verden rundt), er vi i stand til å bygge uovertruffen HighEnd-verktøy.

  • FASTER: SHOXX® -verktøy garanterer høyeste skjærehastighet
  • STRONGER: SHOXX® garanterer deg lengste levetid
  • SAFER: SHOXX® garanterer deg opptil 3 ganger mer sikkerhet mot brudd av segmenter enn tradisjonell produserte diamantverktøy


I tillegg til disse tre store fordelene på arbeidsplassene dine, garanterer SHOXX også betydelig reduserte vibrasjoner ved bruk av håndholdt motorsag. Dette gjør skjæreoperasjonen jevnere og mye mer behagelig for operatøren.

VI ER GLOBALE OG LOKALE

Våre kvalitetsblad leveres til deg direkte fra vårt lager i Kviteseid eller fra en av NorDiaTeks forhandlere, slik at fagfolk i alle deler av landet kan få tak i SAMEDIAs produkter for å få jobben gjort. Selv om vi representerer et globalt merke er vi i stand til å tilby våre produkter som en lokal tjeneste.

Prøv våre diamantblad, kjernebor eller slipekopper i dag, og bli overrasket over forskjellen det riktige valget av diamantverktøy kan gjøre for deg. Mange brukere forteller oss at verktøyene våre ikke engang kan sammenlignes med andre. De sier at SAMEDIA er en klase for seg selv!

Vi og diamantverktøyet vårt lover å gi deg den beste profesjonelle ytelsen du kan få for prosjektene dine.

NorDiaTek AS er et norsk selskap som har importert verktøy på toppnivå siden 2005. Mottoet vårt er: "Ikke alltid billigst, men med det meste best!"

Forhandlerinformasjon:
Post-adresse (Ingen butikk):
NorDiaTek AS, Torshaugvegen 16, 3850 KVITESEID.

ORGANISASJONSNUMMER: NO 928 634 426 MVA.
E-post : salg@nordiatek.com
Telefon : 974 05 533
Webside : https://www.nordiatek.com