LEVERINGSOMRÅDER

Vi kan sende til hvilken som helst adresse i Norge (unntatt Svalbard) gjennom vår nettbutikk.

FRAKTKOSTNADER

Fraktkostnader er ikke inkludert i prisene på dette nettstedet, og beregnes etter ordreverdien :

  • Ved bestillinger med en ordreverdi under kr. 4.000,00 (eks. MVA) faktureres kr. 149,00 i frakt
  • Bestillinger med en ordreverdi fra og med kr. 4.000,00 (eks. MVA) leveres fraktfri.

VARER UTSOLGT

Vi sender varene fra vårt lager omgående, og eventuelle resterende varene når de kommer inn på lager.

LEVERINGSTID

Vår forsendelsesavdeling jobber hardt for å få bestillingen din levert sikkert og i tide. Lageret vårt opererer mandag - fredag ​​i vanlige åpningstider, unntatt på helligdager (og ferier annonsert på nettsiden) da lageret vil være stengt. I slike tilfeller vil vi begrense forsinkelser i forsendelsen til et minimum.

Når leveringstiden er overskredet: Generelt er innenlands forsendelser i transitt i 3-5 dager. Hvis leveringstiden har overskredet den forventede tiden, vennligst kontakt oss slik at vi kan foreta en undersøkelse.

Alle oppgitte dager er virkedager unntatt helger og helligdager.

Vi kan bruke BRING, POSTEN eller andre tjenester avhengig av transporttid og tilgjengelighet.

Alle leveringsbetingelser bestemmes av transportørene. I noen områder er det ikke sikkert at noen tjenester er tilgjengelige på alle virkedager.

NorDiaTek AS sender ikke til postboksadresser.

ENDRING AV LEVERINGSADRESSE

For forespørsel om endringer av leveringsadressen kan vi når som helst foreta den før bestillingen er sendt. Etter at ordren er sendt, vil endringen av leveringsadressen medføre kostnader som belastes kundens konto.

KJØPERS ANSVAR

Oppgi en nøyaktig leveringsadresse. Vi er ikke ansvarlige for leveranser til feil adresse; korreksjonsgebyrer vil bli belastet kjøperen.

Vi er ikke ansvarlige for gjenstander som står igjen ved inngangsdøren din.

Sjekk pakken din før du signerer for mottakelsen; avvis pakken hvis den ser ut til å være skadet under transporten.

TRANSPORTSKADER

NorDiaTek AS er ikke ansvarlig for eventuelle transportskader. Sjekk alle pakker for eventuelle skader som kan ha oppstått under transporten, vennligst inspiser emballasjen nøye. Hvis varen(e) er skadet, anbefaler vi at du tar bilder og sender dem til oss umiddelbart slik at vi raskt kan hjelpe deg med å erstatte bestillingen.

Det er mottakerens ansvar å inspisere produktet fullt ut på tidspunktet for levering for eventuelle skader. Vi anbefaler å fjerne beskyttelsesinnpakningen for å inspisere produktet fullt ut før føreren går. I tillegg må du telle produktene før du signerer leveringskvitteringen.

Retur og refusjon : sjekk vår dedikerte side.